onsdag 10 augusti 2011

Nattens dröm

Det var ett lajv jag deltog i som skedde i skolmiljö. Jag minns inte direkt omständigheterna men jag hamnade i en syrenhäck/berså typ där jag låg på sidan och gömde mig.

Vet att jag låg där och de spelade musik och det var ljud av skott osv och sedan verkade lajvet blåsas av och jag blev lite besviken för jag hade inte 'hunnit göra' så mycket.

Sedan skulle man skriva på listor och det var diskussion om huruvida jag var med i en förening eller inte och sedan var det några som var nedstämda och konstiga och det talades om att någon dött och jag brydde mig inte så mycket för jag tänkte det var bara ingame.

Jag gick en runda och mötte min fd. kemi/matte-lärare som jag inte träffat sedan jag slutade skolan och vi pratade lite och till sist framkom det när vi pratade med andra som varit med i lajvet att någon blivit skjuten på riktigt och det var kanske inte dödligt men ganska allvarligt...

1 kommentar:

  1. Gud vilka drömmar du har. Har du tolkat dom? :)

    Sv: Ja precis, en mörk skugga som man liksom aldrig ser helt utan bara anar i ögonvrån. Vet inte riktigt hur man ska hantera den här anden bara :)

    SvaraRadera