söndag 22 april 2012

Söndagsfunderingar

Det slår mig ibland att det är svårare att skriva blogginlägg i en blogg som är 'privat' så att säga, än att skriva i en blogg som har ett tydligare tema. Det är lite frustrerade på något sätt kan jag känna eftersom jag har ett inneboende behov av att skriva och uttrycka mig i text.

Kanske bara är något jag får titta närmare på framöver. Så det inte bara blir dagens utmaning-inlägg gång på gång som det tenderar bli till största delen nu.

Idag har jag i alla fall städat en del. Burit ut en del saker till återvinningen och sådär. Städat kylen. Hittade saker där inne som var så gamla att de nästan gick ut, eller snarare kröp ut, av sig själva. Städning är kanske inte min starkaste sida. På så sätt att jag inte får det gjort, jag vet ju givetvis hur man gör.

Det regnade när jag var ute med och nästan hanglade lite smått och det slog mig att åsksäsongen har börjat igen. Det är ett annat slags regn än det är i övrigt, åskregn alltså. Men det blev ingen åska just här och nu skiner typ solen också, bakom alla molnen.

1 kommentar:

  1. Man behöver inte alltid ha ett tydligt tema på sin blogg! Det är lika roligt att läsa om dina utmaningar som dina tankar och ideer. Fortsätt att skriva =)

    SvaraRadera